У Служби автомобільних доріг у Черкаській області з’явився сайт

У Служби автомобільних доріг у Черкаській області з’явився сайт

Нарикінці грудня 2013 року запрацював сайт Служби автомобільних доріг у Черкаській області. Відтепер інформацію про ремонтні роботи на дорогах, перелік автошляхів краю, новини дорожньої галузі та іншу корисну інформацію користувачі мережі зможуть почерпнути за адресою www.ck.ukravtodor.gov.ua. У Службі «Новій Добі» розповіли, що в першу чергу він зацікавить автовласників та журналістів.

– Влітку цього року в нашій структурі з’явилася посада фахівця зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ, – зазначає перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Сергій Майданюк. – Питання стану доріг завжди хвилювали жителів регіону, тому тепер ми працюємо над тим, аби вони вчасно отримували достовірну інформацію про стан дорожньої галузі. Створення сайту – один зіспособ івдосягнення цієї мети.

На сайті розміщена інтерактивна карта доріг області, калькулятор, за допомогою якого водії зможуть розрахувати вартість перевезення негабаритного та великовагового вантажу, інформація про керівництво, фотоматеріали. Заповнення частини розділів – на часі.

– У Службі завжди відкриті дороботи з медійниками, тож крім створення веб-ресурсу, плануються й інші форми комунікації, зокрем апрес-тури та прес-конференції, – додає прес-секретар Служби Ірина Гришко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x