У Золотоноші продовжують роботи по реконструкції центральної площі

У Золотоноші продовжують роботи по реконструкції центральної площі

У центрі міста продовжуються активні роботи першого етапу реконструкції площі. Днями бригада працівників приступила до закладання крупної плитки. Цим покриттям і оздоблять більшість ділянки. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Золотоноша».
Працюють у швидкому темпі, навіть під час вихідних днів, адже задачу ніхто не відміняв – відкрити першу пішохідну зону на День Незалежності. Після святкування ж розпочнуться більш складніші комунікаційні роботи другого етапу. Про їхні терміни наразі невідомо.
Разом з тим представники забудовників поділились робочим планом реконструкції, затвердженим у січні. Ним фахівці і керуються в роботі. Ремарка від виконавців проекту одна – у центрі площі замість представленого на плані робочого варіанту буде розташований інший елемент декору. Його суть поки що не розголошують, але обіцяють нестандартний як для України підхід.

Нагадаємо, перебудову центральної площі фінансує та самотужки освоює кошти підприємство «Спец-Агро-Соя», котре найближчим часом розпочне будівництво потужного заводу на вулиці Обухова. Забудовник – компанія «Комільфо-Тур», котра працює на ділянці з першого липня.
До Дня Незалежності золотонісцям обіцяють завершити перший етап реконструкції. Від того моменту площу вже відкриють для перехожих.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x