На 60% Черкащина виконала план VI черги мобілізації

На 60% Черкащина виконала план VI черги мобілізації

Черкаська область виконала план VI черги мобілізації на 60 %. Зокрема вже призвано понад 1200 осіб та надано у військові частини 8 одиниць техніки, що становить відповідно 60% та 44%. Такі дані під час селекторної наради озвучив заступник голови – керівник апарату Черкаської ОДА Віталій Коваль. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.
– Десять одиниць техніки наразі в ремонті. Їх планують доставити у військові частини вже до кінця тижня, – запевнив Віталій Володимирович.

Щодо призовників, то мобілізувати їх достатню кількість заважають ряд факторів, зокрема масові випадки ухилення від призову, низька свідомість більшості голів сільських і селищних рад, які саботують призов та зменшення кількості добровольців.
Аби нейтралізувати ці фактори, обласна влада реалізовує ряд соціальних заходів, що впливають на пришвидшення нинішньої черги призову. Адже недостатня кількість мобілізованих під час VІ черги не дасть можливість ротації бійців ІІІ черги, що негативно вплине на зменшення обороноздатності країни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x