Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Ось і настав 2014 рік, але свята і святковий настрій триватиме ще довго. Кожна людина в місті і області святкує цю подію по-своєму. Спортсмени, які народилися в області або представляють Черкащину на змаганнях теж відзначають це всесвітнє свято. Позаду виснажливі тренування, затяжні подорожі, незабутні перемоги та вражаючі рекорди. Тепер можна нарешті відпочити і розслабитися разом з усією країною.
Як та де це роблять найспортивніші жителі Черкащини, „Нова Доба” дізналася на сайті „Черкаський спорт”.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Мішико Беселія, боксер:
– Цей Новий рік для мене особливий. Зустрічаю я його у Черкасах у родинному колі. Спеціально на свята до мене завітали батьки. Тому 2014-ий рік зустрічали всі разом.

Щодо меню, то про це навіть не думав, адже знаю: якщо буде мама, то неодмінно буде все смачне. Обрати якусь одну страву з маминого столу важко.

Щодо 2013-го року, то він став для мене роком звершень. Вдалося перемогти у всіх запланованих боях. Але найголовніше та найприємніше – співпраця з «К2 Промоушен». У 2014 є мрія – чемпіонський пояс, можливо, європейський.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Анастасія Сапсай, дзюдоїстка:

– Святкувала цей Новий рік у компанії подруг.

Страви улюбленої нема, але люблю на це свято почастувати себе мандаринками.

Рік, що минає, для мене був удалий, багато радісних моментів. Багато було вкладено зусиль у спортивну кар\’єру і не дарма, вони були успішні. Я сподіваюсь що в наступному році буде чимало нових перемог, тому з легкістю проводжу 2013 рік.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Сергій Панчук, бодібілдер:
– Зустрічав Новий рік зі своїми старими добрими друзями на дачі, недалеко від Черкас. Тут у нас камін на дровах, сауна і практично повна відсутність зв\’язку з зовнішнім світом. Це дуже атмосферний місце і якби в найближчі дні випав сніг, то Новий рік міг би бути істинно чарівним.
Якщо чесно, я не можу зловити себе на думці, що у мене взагалі є якась улюблена страва. Але я б не відмовився від вівсяного печива, на честь року Коня.
Рік 2013 був перезавантажувальним. Я зробив переоцінку цінностей, присвятив себе роботі і в цьому плані виріс на кілька рівнів буквально за пару місяців. Спасибі за це моєму фітнес-менеджеру Долженко Максиму. Спасибі моєму тренеру наставнику Ященко Андрію, який з розумінням дав мені можливість відпочити від змагань. Спасибі батькам, брату і всім родичам. Сім\’я завжди понад усе. Спасибі друзям, колегам і просто людям, що несуть позитив. Бажаю всім добра і позитиву, посміхайтеся, не допускайте в думки зла, менше алкоголю, більше спорту і все у нас буде добре.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Дмитро Політов, акробат:
– Цей Новий рік я зустрічав у родинному колі разом з дружиною та маленьким сином, адже це родинне свято і так має бути.

Щодо новорічного меню, то тут я людина далеко не вибаглива. Їм все, що можна їсти. Проте, як на мене, то на будь-якому новорічному столі має бути традиційний салат олів’є.

Щодо року, який минає, то з точністю та без сумнівів можу сказати: це був найкращий і найтяжчий рік у моєму житті. Багато роботи та клопотів. Проте найяскравіша подія 2013-го року – народження мого сина. Тому цей рік я точно не забуду і він завжди буде для мене особливим.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Катерина Коваленко, директор ДЮСШ з веслування:
– Новий рік – це взагалі моє улюблене свято, чомусь вірю, що напередодні зимових свят трапляються дива, люди стають добрішими, а мрії збуваються, ніби в казці!

Їстівним символом Нового року для мене є мандарини, все інше залежить від обставин та місця святкування. Минулого року святкували у Львові.

Щиро вітаю всіх з Новим роком та бажаю здійснення мрій!.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Оксана Оробець, фітнесистка:
– Цей Новий рік святкувала не з сім\’єю, як звичайно, а в Києві, оскільки живу відтепер там.
Щодо якоїсь конкретної страви, то її немає. Люблю олів\’є, яке завжди готує мама, і надзвичайно смачний сирний салат, який готує брат. Ці дві страви завжди були на столі в новорічну ніч, без них вже не уявляю свято.

2013 рік став для мене переломним: я виграла «Арнольд Класік», переїхала до Києва і, найголовніше – зустріла свого чоловіка. Ці всі події зараз є трампліном для мого подальшого розвитку не тільки як спортсменки, а й професіонала в тренерській роботі, і як жінки.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Роман Пантелей, срібний призер чемпіонату Європи з бойового самбо:
– Новий рік зустрічав дома, з рідними. Для мене це свято завжди було і є сімейноим, тому інакше його мало уявляю.

Щодо улюблених страв, то їх дуже багато! Взагалі люблю все смачненьке, тому щось одне важко виокримити.

2013-й рік був для мене більш вдалим, ніж усі попередні роки, тому що саме цього року я став призером Кубку та Чемпіонату України, а також Європи. Я багато старався, аби досягти цього результату, тому минулий рік не забуду. А в наступному тепер ставлю ще вищі цілі.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

В’ячеслав Коляденко, віце-президент Федерації панкратіону в Черкаській області:
– Святкували Новий рік у більярдному клубі \”Бункер\”.
2013 рік приніс у моє життя дуже багато змін. У цьому році мої вихованці неодноразово ставали переможцями та призерами чемпіонатів області та України. Саме ці перемоги дають мені сили та натхнення працювати ще з більшою віддачею та наснагою. Найбільшим успіхом було відкриття нового залу в центрі міста, з якого вийде ще не один чемпіон, який прославить наше місто.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Михайло Шеремєтьєв, організація «Більярд Черкаси»:
– Свято Нового Року, в моєму розумінні – це не тільки вечір 31 грудня, скоріше воно починається з другої половини грудня і аж до середини січня. Свято звичайно сімейне і його обов’язково треба зустріти з рідними та близькими. Я зустрів Новорічні свята з друзями, рідними, близькими в Черкасах та, можливо, продовжу в Києві. Для цього якраз вистачить всіх святкових днів!
Улюблена страва-це святковий стіл, на якому їх безліч! Дуже полюбляю скуштувати всього по троху!
Важко сказати, чи був цей рік вдалий. Багато чого вдалося, були й марні сподівання, але найбільше враження було від того, що насправді ми українці – нація чуйних та вольових людей! До особистого заліку – хочеться відзначити те, що здав для товариша, який потрапив в біду, кров – це вперше. Щиро бажаю йому одужання! Вітаю всіх нас з Новим Роком і бажаю вам не тільки цікавитися, а й займатися спортом.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Олексій Сюткін, тріатлоніст:

– Новий рік зустрічав поряд із коханою дружиною вдома, так як це сімейне свято. Цей день також прикрасив прихід наших близьких друзів.

Щодо моєї улюбленої нвоорічної страви, то це однозначно салат із крабовими паличками.

2013-ий рік я вважаю одним із кращих після 2009-го, коли я став чемпіоном Європи. Мої виступи цього року були найстабільнішими. Все заплановане виконав на 85 %. Найбільше запамяталася перемога на «Каптріатлоне» в серпні.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Олександр Науменко, каратист:

– Новий рік зустрічав разом із друзями вдома у мого товариша.

Улюбленої страви не має, а люблю композицію із страв.

2013 був дуже вдалим! Я підтвердив статус чемпіона світу. І не в спортивному плані було дуже багато перемог, тому, звичайно, що можна пишатися та з честю проводжати цей рік, а новий принесе набато більше перемог, якщо ми цього варті.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Михайло Дубина, регбіст:

– Святкував із сім\’єю, нарешті всі разом зібралися!

Улюбленої страви певної немає, скоріше комбінація новорічних страв, важких для шлунка, але ж на те і Новий рік.

Рік для мене якись перехідний: щось краще, щось гірше, нові знайомства, нові види діяльності, а найбільше запам\’ятався день, як навчився кататися на велосипеді (так, у 2013), і на наступний день велопробіг 50 км, було весело. Сподіваюся таких моментів буде побільше у наступному році.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Володимир Потапенко, гравець БК «Черкаські Мавпи-97»:

– Новий рік святкував, як і завжди, в сімейному колі.

Улюблена страва на святковому столі – олів\’є та картопля по селянські.

Щодо року, який минає, то, як на мене, він був вдалим. Він був насичений в плані баскетболу,моя команда в перше стала чемпіоном України. Але найприємніше те, що я потрапив у склад національної збірної.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Вікторія Сухенко, керівник танцювального колективу «Вікторія»:
– Цей рік традиційно ми зустрічали з родиною у колі друзів. Також завітали до всіх близьких та знайомих із привітаннями, щоб в дечому відійти від традиції.
Улюблених страв немає, я люблю все смачненьке.
2013 рік, незважаючи на те, що має у собі цифру 13, загалом був яскравим. Нам вперше вдалось виступити у досить незвичному амплуа. Ми не просто взяли участь у доброчинному заході, ми організували самі свято, а й допомогли. Можливо, не в тому об’ємі але це тільки початок. Ми зробимо це традицією. Були перемоги та поразки на змаганнях. Але, що нас не вбиває, те робить сильнішим. Із прийдешніми вас святами! Натхнення та здоров’я.

Як зустрічають Новий рік черкаські спортсмени

Олексій Горішний, фітнесист:
– Цей Новий рік святкував під пальмами зі своїми друзями, так як цього року я перебрався жити до Таїланду.
Щодо новорічного меню, то тут я не вибагливий. Улюбленої страви я не маю. Коли можна, то їм все. Коли ж я на суворій дієті, до дотримуюся суворішого меню.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x