У Черкасах завершився Всеукраїнський турнір з баскетболу

У Черкасах завершився Всеукраїнський турнір з баскетболу

У Черкасах завершився Всеукраїнський турнір з баскетболу серед хлопчиків 2004 – 2005 років народження. Змагання були організовані Черкаською школою КДЮСШ№1. У них взяли участь шість команд з Черкас та Києва. Як зазначають організатори, ці змагання були чудовою нагодою для хлопчаків та тренерів перевірити свої можливості перед стартом у наступному сезоні у ВЮБЛ. Від «Черкаських Мавп» у дводенних змаганнях узяли 3 команди, дві з яких представляли КДЮСШ№1.

Про це «Нова Доба» дізналася з сайту департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Змагання були присвяченні Дню захисту дітей та мали відповідну назву. За регламентом цього турніру команди були розбиті на дві групи, з кожної у півфінал виходило по дві команди.

Баскетболом хлопці цієї вікової групи займаються лише 8 місяців, відтак кожен турнір для них – це невеличкий іспит. Три з чотирьох півфіналістів турніру представляли знаний баскетбольний клуб. Третє місце здобула команда Олександра Лашко, яка у рейтинговому матчі боролася із київським «Слемом». Київська команда «Слемом» йшла поза конкурсом. У фіналі ж змагань зустрілися «Черкаські Мавпи-04-КДЮСШ-1» (тренер Ворона О.) та ще одна команда нашого клубу, яка на змаганнях мала назву «Черкаси» (тренер Нечаєв М.). У доволі напруженому та емоційному матчі перемогу святкували підопічні Олександра Ворони – 34:24.

Після завершення змагань усі призери отримали нагороди, а кращі з них солодкі подарунки та індивідуальні призи. Кращих визначали у складі кожної команди, яка стала призером змагань.

Призери:
3 місце: «Черкаські Мавпи-04», кращий гравець – В’ячеслав Мішин
2 місце: «Черкаси», кращий гравець – Олексій Селіонов
1 місце: «Черкаські Мавпи-04-КДЮСШ-1», кращий гравець – Нікіта Гречуха.
Як повідомили у Черкаській спеціалізованій школі I-III ступенів №28 імені Т. Г. Шевченка більшість команди «Черкаси», яка посіла у турнірі ІІ місце, складають саме учні цієї школи: Цимбалюк Борислав, Жешко Максим, Парначов Даніл, Кузенков Дмитро, Богун Артем, Броварський Артем, Селіонов Олексій, Воробкало Олексій.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x