Міжнародну естафету з бігу прийняли в Мошнах

Міжнародну естафету з бігу прийняли в Мошнах

Всесвітній біг заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі.
5 червня бігуни української команди стартували у Києві. Вони рухалися теренами Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Київської, Житомирської та Хмельницької областей. А фінішують українці 20 червня в Хмельницькому.
12 червня бігунів гостинно зустріла Черкащина, а саме: Драбів, Черкаси та Мошни. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській районній раді.

О 15:00 годині зустріли заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Олександра Пахуріна, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаського району Сергій Бовт, директор КУ обласний центр «Спорт для всіх» Олександр Волошин, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Бакланова.
Після урочистої зустрічі бігуни продовжили свій рух в с.Мошни, де зустрілися з сільським головою Антіном Чорновілом. Спочатку відвідали стародавню церкву с. Мошни та музей ім.Т.Г.Шевченка. Директор станції юних техніків Микола Михайлович провів змістовні екскурсії селом та допоміг у організації ночівлі.

Міжнародну естафету з бігу прийняли в Мошнах

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x