На Монастирищині допомагають шукати роботу переселенцям

На Монастирищині допомагають шукати роботу переселенцям

На сьогодні залишається актуальним питання щодо працевлаштування та соціального захисту внутрішньо переміщених осіб з Донецької та Луганської областей, АР Крим, які переїхали на Монастирищину.
У районному центрі зайнятості отримували послуги 34 переселенці, з них 33 мали статус безробітного. Роботу за сприяння служби зайнятості отримали 10 осіб, ще 17 громадян взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, 3 – направлено на професійне навчання. Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенському РЦЗ.

Леонід Галевич проживав у Донецькій області місті Маріуполь, але у зв’язку зі складною політичною ситуацією, яка склалася у країні, змушений був переїхати у Монастирищенський район. Товарознавець за освітою, намагався знайти роботу самостійно, але, нажаль, усі спроби були марними. Деякий час за направленням центру зайнятості працював електрогазозварником на ТОВ «Монастирищенський котельний завод», але мріяв про більше.

У центрі зайнятості Леонід Миколайович ознайомитися з інформацію щодо працевлаштування: паспортами підприємств району, отримав профорієнтаційні послуги, підготував та розмістив для ознайомлення роботодавців резюме. Після чого успішно пройшовши стажування, працевлаштований на керівну посаду до ФОП Щербаня О.О.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x