Бракон’єр-рецидивіст затриманий в річпорту Черкас

Бракон’єр-рецидивіст затриманий в річпорту Черкас

Правоохоронці затримали 33-річного жителя Черкаського району, який займався виловом риби незаконним знаряддям лову та рік тому притягувався до кримінальної відповідальності за подібні діяння. Своїми діями зловмисник наніс державі збитків на суму близько 3000 гривень.

Вчора вранці працівники міліції лінійного відділу в річпорту міста Черкаси УМВС під час рейду затримали 33-річного жителя одного з сіл Черкаського району. Чоловік на Кременчуцькому водосховищі річки Дніпро за допомогою рибальської сітки та дерев\’яного човна займався виловом риби. У зловмисника вилучено заборонене знаряддя лову, 54 окуня, 4 плотви, 3 білизни, плоскірку, синця, ляща та судака.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

На місце події викликано працівників Черкаського райвідділу міліції. Було з\’ясовано, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за браконьєрство. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x