Тулуб: «Новий рік – моє найулюбленіше свято!»

Тулуб: «Новий рік – моє найулюбленіше свято!»

Голова облдержадміністрації Сергій Тулуб поділився з жителями області своїми дитячими спогадами та розповів, які мрії і сподівання він покладає на 2014 рік. Про це «Нова Доба» дізналася в облдержадміністрації.

– Новий рік для мене є одним із найулюбленіших свят! – говорить очільник області. – У моїй пам’яті закарбувалися дитячі спогади про ялинку, або як гостювали в Богуславці та з мамою і татом на санчатах їхали до вокзалу. Коні, сніг і величезні сані… Пригадую зовсім маленьку ялинку, яка стояла на складеній швейній машинці в однокімнатній комунальній квартирі. Стовбур цієї ялинки внизу був обгорнутий ватою, а на ній лежали мандаринки. Їх лежало там штук із п’ять, а я завжди думав над тим, якби добратися до них. На гілках цієї ялинки дротиками були причеплені цукерки. До новорічної ночі замість багатьох іх них висіли тільки обгортки… Через деякий час хвоя з ялинки майже вся осипалася, а я, малий, дивувався: чому так? Зараз же ми збираємося усією родиною й друзями, кладемо під ялинку подарунки, начебто від Діда Мороза…

За словами голови облдержадміністрації, сьогодні в нього лише одне бажання – аби черкащани гідно вшанували пам’ять Тараса Шевченка та зустріли на високому рівні гостей з усього світу.

– А ще хотілося б попросити в Нового року щоб він був успішним, добрим, мирним та стабільним. Наступний рік можна назвати випробувальним. Він стане роком нашої оцінки на зрілість. Чи зможемо ми достойно його провести в рамках тих трьох славетних дат – 60-річчя утворення області, 70-річчя із дня її визволення та 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка? Я особисто бажаю всім нам, щоб ми разом увійшли в ювілейний для Черкащини 2014 рік спільною дружньою родиною, а не на вістрі політичних протистоянь і протиріч.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x