Голова ОДА з Послом Ізраїлю обговорили цьогорічне святкування Рош-га-Шана

Голова ОДА з Послом Ізраїлю обговорили цьогорічне святкування Рош-га-Шана

Максимально подбати про безпеку, аби традиційне паломництво хасидів до Умані минуло спокійно. Про це на зустрічі домовилися голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Еліавом Бєлоцерковські. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

Як приклад очільник області навів торішнє святкування Рош-га-Шана. Тоді до Умані з’їхалися понад 20 тисяч паломників із 9 країн світу. Про безпеку дбали із півсотні правоохоронців. Були і представники поліції Ізраїлю.

– Передовсім, нам треба розробити спільний план заходів безпеки, – наголошує Юрій Ткаченко. – Можливо, закупити додаткові металошукачі тощо. Однак потребує уваги і розвиток туристичної інфраструктури – щоби все було цивілізовано. В Умані є проекти, які можуть зацікавити інвесторів. Тим паче в області ми їм усіляко сприяємо. Окрім того, треба удосконалити тамтешню систему надання медичних послуг. Із паном Еліавом Бєлоцерковські ми домовилися співпрацювати в цьому напрямі.

Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні подякував міській та обласній владі за розуміння та підтримку у проведенні свята. Він пообіцяв обдумати всі пропозиції та підготувати свої.
– Умань – це вже бренд для наших громадян, – зауважує пан Еліав Бєлоцерковські. – Тому я певен, що серед інвесторів викличе жвавий інтерес. Той факт, що там удається з року в рік дбати про безпеку паломників, теж додає плюсів інвестиційній привабливості міста. І добре, що ми завчасно обговорюємо всі питання, пов’язані зі святкуванням іудейського Нового року.

Нагадаємо, цьогоріч Рош-га-Шана відзначатимуть 14 – 15 вересня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x