П’яний чоловік, аби доїхати до сусіднього села, вкрав велосипед

П’яний чоловік, аби доїхати до сусіднього села, вкрав велосипед

На Катеринопільщині сп’янілий чоловік, аби дістатися до сусіднього села, вкрав велосипед. Міліціонери затримали крадія. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Катеринопільського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 35-річної місцевої жительки про крадіжку велосипеда. Жінка розповіла, що залишила велосипед біля магазину, а коли повернулася – виявила, що той зник.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Опитавши очевидців, правоохоронці з\’ясували, що люди бачили як місцевий 54-річний чоловік їхав на велосипеді, що за описом схожий на крадений, в напрямку сусіднього населеного пункту. Підозрюваного знайшли в сусідньому селі, викрадений велосипед вилучено.

В розмові з правоохоронцями чоловік розповів, що йому потрібно було дістатися до сусіднього села, де проживають його родичі, проте коштів на дорогу не було. Проходячи повз магазину, побачив велосипед, який стояв без нагляду, та викрав його.
За даним фактом Катеринопільским районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x