У Мошнах через коротке замикання загорівся сарай

У Мошнах через коротке замикання загорівся сарай

23 червня о 14:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Мошни. На час виникнення пожежі господар та його син знаходились всередині будинку, тому не одразу помітили загорання. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Лише коли від високої температури на даху сараю почав тріскатися шифер, люди вибігли на вулицю. Ще до прибуття вогнеборців господарі та сусіди намагалися підручними засобами загасити займання, проте зупинити вогняну стихію зуміли лише пожежні Мошенської місцевої пожежної команди та добровільної пожежної дружини ДП «Перемога Нова», які оперативно прибули на місце події.

Як з`ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожежі стало коротке замикання старої електромережі, яка тривалий час не ремонтувалася й ізоляція якої не витримала перевантаження. Через те, що на території домогосподарства під час забудови будинку сараю та лазні не було враховано протипожежні розриви, вогонь швидко охопив не лише сарай, а й поширився на інші прибудовані споруди. У результаті пожежі вогнем частково знищено покрівлю житлового будинку, а також сараю та лазні.

У Мошнах через коротке замикання загорівся сарай

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x