За крадіжку велосипеда городищанин може сісти на три роки

За крадіжку велосипеда городищанин може сісти на три роки

В місті Городище чоловік, повертаючись, додому після застілля, викрав велосипед у місцевого жителя. Працівники міліції затримали крадія протягом трьох годин після вчинення кримінального правопорушення.
В чергову частину Городищенського райвідділу міліції звернувся 45-річний місцевий житель із заявою про крадіжку велосипеду, вартістю близько 1000 гривень. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

На місце події було направлено дільничного інспектора міліції. В розмові з потерпілим, він дізнався, що вранці заявник залишив свій транспортний засіб біля хвіртки та пішов у хату. Коли вийшов на вулицю, виявив зникнення велосипеда.
Свідки, з якими поспілкувався дільничний інспектор, описали чоловіка, якого вони бачили в день крадіжки поблизу двору заявника. У ньому дільничний інспектор впізнав 42-річного місцевого жителя. Підозрюваного застав за місцем проживання. Він зізнався у вчиненні злочину та розповів, що того ранку повертався додому після роботи. Проте зустрівся зі знайомими, з якими пішов вживати спиртні напої. Після посиденьок, йдучи по вулиці, біля воріт одного із будинків побачив велосипед. Недовго думаючи, зайшов у подвір\’я, вивів двоколісний і поїхав на ньому додому. Крадений велосипед в подальшому планував залишити собі.
Свою поведінку пояснив надмірною кількістю випитого спиртного.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За викрадення велосипеда чоловікові загрожує покарання у вигляді до трьох років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x