Черкаські спортсмени повернулися з І Європейських ігор

Черкаські спортсмени повернулися з І Європейських ігор

Удома учасників міжнародних змагань зустріли подяками та грошовими винагородами. Їх спортсменам вручив голова Черкаської ОДА. Разом обговорили як І Євроігри, так і подальші плани та проблемні питання. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

До складу збірної команди України для участі в цих змаганням увійшли п’ятеро спортсменів-черкащан. Це – Сергій Куліш (кульова стрільба), Олексій Сюткін (триатлон), Ярослав Жмуденко (настільний теніс), Юрій Швайко (спортивна аеробіка) й Анастасія Ісаєнко (спортивна аеробіка). Посісти переможні місця їм не вдалося. Однак попри це спортсмени показали гідний рівень підготовки.
– Кожен із них уже здобув перемогу, коли потрапив на ці змагання, – наголошує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Там були лише найкращі. Тим паче будь-яка поразка наближає до майбутніх перемог. Наші спортсмени популяризують Україну у світі. А це – один із пріоритетів, визначених Президентом України. Як і розвиток спорту. Зрозуміло, що поки на цю галузь бракує достатнього фінансування. Однак ми намагаємося відшуковувати можливості, щоби підтримувати наших спортсменів.

Черкаські спортсмени повернулися з І Європейських ігор

Найближче до медалі на Європейських іграх був стрілець Сергій Куліш. Він вдало пройшов кваліфікацію у вправі ГП-6.
– На шляху до фіналу я показав шостий результат, – розповідає спортсмен. – А от фінальну перестрілку завершив, посівши восьме місце в цій вправі. Важко було стріляти при сильному боковому вітрі. Конкуренція на цих змагання справді була високою.

Очільник області також подякував тренерам спортсменів. Нагадаємо, Європейські ігри-2015 проходять у Баку. Участь у цих міжнародних змаганнях беруть близько 6 тис. атлетів із 50 країн світу.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x