Черкаські викладачі поїдуть стажуватися у Мілуокі, а студенти – до Риги

Черкаські викладачі поїдуть стажуватися у Мілуокі, а студенти – до Риги

У Черкаському бізнес-коледжі виграли грант та розпочали реалізацію відразу 2 міжнародних проектів – для студентів та викладачів
На початку нового навчального року група викладачів коледжу від’їжджає до США, де вони проведуть 2 дні у Вашингтоні та 8 днів – у місті Мілуокі, стажуючись у місцевих коледжах. А група студентів коледжу, що навчаються на економічних та технічних спеціальностях, готуються до проходження стажування у одному зі знаних європейських вузів – Ризькому технічному університеті.

У рамках реалізації міжнародних проектів у бізнес-коледжі відкрили англомовний табір, де студенти та викладачі вдосконалюють розмовну мову для ефективної участі у міжнародних проектах. «Родзинка» літнього англомовного табору – у чергуванні навчання із практичними заняттями, під час яких учасники табору відвідують цікаві об’єкти і спілкуються там виключно англійською. Після візиту до міського зоопарку, учасники табору збираються на бізнес-сніданок, пікнік на природі, кіносеанс у кінотеатрі «Cinema Hall» та тренування у фітнес-клубі «Chicago».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x