У Черкасах стартував ремонт дороги на Байди Вишневецького

У Черкасах стартував ремонт дороги на Байди Вишневецького

На завершальному етапі нині роботи з капітального ремонту частини дорожнього покриття на вулиці Кірова, які розпочалися в липні цього року. Наразі на відрізку автошляху від Хрещатика та до бульвару Шевченка стелять свіжий асфальт. Ці роботи виконує місцеве підприємство «Черкасиінтерстрой».

Разом із тим, у Черкасах стартували ремонтні роботи ще на одній вулиці – Байди Вишневецького. Наразі там відфрезерували частину дорожнього покриття (від медичного училища до музичної школи). Як розповів секретар міської ради Олександр Радуцький, уже найближчим часом капремонт розпочнуть на ділянці вулиці Чехова. Окрім цього, в планах владців цього року «полатати» майже 60 відсотків ям на дорогах міста. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

– Чимало черкащан дорікає тим, що ці роботи ми мали б почати ще в квітні. Насправді ж, дуже добре, що вони взагалі почалися, адже прийняття Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2015 рік, яка дозволяє фінансування цих робіт, далося Черкасам достатньо нелегко, – зауважив секретар міської ради Олександр Радуцький, під час перевірки процесу виконання робіт, та додав, що тоді на ліквідацію ямковості депутати спрямували 4 млн. гривень та 25 млн. грн. на капітальні ремонти. – Хочу подякувати депутатському корпусу, які на одній із останніх сесій виділили додаткове фінансування капітальних ремонтів доріг у розмірі 40 млн. грн. Я вірю в те, що Черкасам вдасться з рейтингу найгірших доріг в Україні вийти на більш позитивні місця.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x