На утеплення фасаду дитячого садка «Сонечко» виділили 250 тис грн

На утеплення фасаду дитячого садка «Сонечко» виділили 250 тис грн

Активно йде освоєння коштів по Програмі соціально-економічного та культурного розвитку м. Черкаси у дитячому навчальному закладі № 2 «Сонечко» Черкаської міської ради.

У рамках ПСЕР на капітальний ремонт приміщень, а саме на утеплення фасаду виділено 250 тисяч гривень. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
– Ми згідно з наказом закрились на два тижні, – розповідає завідувач закладу Галина Іванівна Коваль. – На жаль, роботи розпочали трохи з запізненням. Зараз у нас працює три групи. А тому під час обідньої перерви та, коли діти відпочивають, роботи не проводяться. Стосовно кольорової гами ще не визначились. Оскільки назву маємо «Сонечко», то бажано, щоб кольори були відповідні. Як правило, роботи проводяться у вихідні і до вечірньої пори. На майбутнє плануємо ремонт даху. Натепер, якщо і виникають якісь пошкодження, то наш робітник своїми силами поки справляється.

Загалом намагаємося підтримувати в належному стані не тільки будівлю, а й територію. Нещодавно завдяки допомозі комунального підприємства «Дирекції парків» видалили аварійні дерева. Тож на 1 вересня плануємо запрацювати у повну силу в нашому садку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x