Відбувся фінал Кубка Смілянського району з футболу

Відбувся фінал Кубка Смілянського району з футболу

День Конституції та День молоді в районі відзначили грандіозним футбольним святом. 28 червня, на базі СК «Локомотив», у фінальних змаганнях на Кубок Смілянського району з футболу, зустрілись команди «Явір» (с. Балаклея) та «Агро-Рось» (с. Ташлик). Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту ЧОДА.

Не дивлячись на проливний дощ, команди все ж вийшли на газон і порадували вболівальників виваженою і яскравою грою. Аматорські збірні продемонстрували досить професійну гру, хоча слизький газон та мокрий м’яч давалися в знаки при кожній передачі.
Відкрити рахунок вдалося Балаклеївській команді, після блискавичного проходу нападника – Олега Авраменка. Пройшовши правим флангом, Олег«розмочив» рахунок, що не аби як пожвавило гру. На перерву команди вийшли за мінімальної переваги «Явору».
Другий тайм відзначився декількома гострими контратаками «Агро-Росі», в ході однієї з яких, захисник з Балаклеї, порушивши правила, змусив арбітра вказати на одинцятиметрову позначку. Реалізовувати пенальті взявся досвідчений гравець ФК «Агро-Рось», Ігор Римський, який не залишив жодного шансу голкіперу.

Нічийний рахунок залишився до кінця матчу. Безліч не реалізованих моментів обох команд, інтрига та напруження заповнювали стадіон увесь 2 тайм. Після фінального свистка, команди взялися до серії після матчевих пенальті.
Перша серія, по п’ять ударів, не дала жодної переваги ні одній із сторін. Потрібно відзначити яскраву гру голкіперів Сергія Шевченка (ФК «Агро-Рось») та Олександра Хоменка (ФК «Явір»), які декілька разів рятували ворота від взяття. Хочеться зазначити, що саме голкіпер «Явору», реалізувавши пенальті, вивів свою команду вперед.
Зустріч закінчилась за мінімальної переваги 1:0 (2:1) балаклеївців і залишила після себе масу переживань і задоволення. Повторюючись, нагадуємо, що не дивлячись на погоду, трибуни рясніли парасолями під, якими, подекуди по троє, вболівали як Сміляни, так і мешканці населених пунктів району.

Після спортивної части, команди були нагороджені пам’ятними призами та сфотографувавшись на згадку, дружньо поздоровили один одного з золотом та, відповідно, сріблом турніру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x