Вихованці «Квітограю» виступили на фестивалі у Львові

Вихованці «Квітограю» виступили на фестивалі у Львові

Не вперше вихованці зразкового естрадного шоу-гурту «Квітограй» Черкаської дитячої музичної школи №2 вирушили на Західну Україну представляти таланти Шевченкового краю. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Цього разу майбутні зірки брали участь у багатожанровому мистецькому фестивалі «Самоцвіти Етно-Фольк», який проходив 27–28 червня у Львові. Захід відбувся у незвичному місці – Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай», що дало змогу нашим співочим дітям глибше відчути колорит і розмаїття рідної батьківщини.

Як зазначають організатори, участь у фестивалі – це ще одна можливість показати свою майстерність, познайомитись із творчими колективами, проявити себе». І надану можливість голосисті черкасці використали повною мірою, представивши на суд глядачів пісенний калейдоскоп як авторських, так і народних пісень. Зі сцени через пісню вихованці «Квітограю», а їх до Львова приїхало більше сорока від найменших до випускників, розказали і про те, що у нашої України «небо синє-синє», і про квітучі сади нашого краю, покликавши у дружнє коло «небайдужих, щирих, молодих». Наостанок молоді таланти побажали львів’янам гарного сонячного настрою і пообіцяли обов’язково приїхати наступного року.

В організаторів фестивалю «Квітограй» викликав незабутнє яскраве враження і всі чотири групи були нагороджені дипломами та були запрошені на наступні мистецькі конкурси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x