Юна тальнівчанка здобула премію за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики в Черкаській області

Цьогоріч на здобуття обласної премії для молоді за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики області, яка була заснована рішенням Черкаської обласної ради у 2010 році, було подано 24 кандидати від 6 міст та 18 районів області. Тальнівський район у конкурсі представляла учениця Тальнівського економіко-математичного ліцею Мирослава Доманіцька.
Попри свій юний вік, Мирослава має багато здобутків та перемог. Вона є дійсним членом Малої Академії Наук учнівської молоді з 2012 року. У 2012 році стала призером IIтуру Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секціях «Українська мова» та «Російська мова». У 2013 році перемогла у IIетапі Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секціях «Українська мова», «Німецька мова» та «Російська мова» та отримала абсолютне перше місце на Всеукраїнському етапі у секції «Українська мова». У 2014 році – переможець IIетапу конкурсу науково-дослідницьких робіт у секціях «Українська мова» та «Німецька мова» та призер Всеукраїнського етапу в обох секціях. 2015 – переможець у секції «Українська мова». Брала участь у Всеукраїнських предметних олімпіадах. 2012 рік – переможець IIIетапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови. 2013 рік – переможець III етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької, російської та української мови та IVетапу олімпіади з німецької мови. 2014 – переможець III етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької, російської та української мови та IV етапу олімпіади з німецької мови. 2015 – переможець III етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької, української мов, інформаційних технологій та IV етапу олімпіади з німецької мови.

Про це «Нова Доба» дізналася в Тальнівській РДА.

За рейтингом учнів України Міністерства освіти та науки у 2014 році стала третьою у рейтингу серед учнів в Україні та першою в Черкаській області. У 2015 – шоста сходинка в Україні та перша в Черкаській області. У 2013 та 2014 році – лауреат стипендії Президента України. У 2014 нагороджена Знаком «Черкаській області 60 років», успішно склала іспит та отримала Міжнародний сертифікат з німецької мови «TestDaF». Бере активну участь у громадському житті району та області. У 2013 році стала ініціатором участі класів ліцею в Міжнародних проектах Гете-інституту «Das BildderAnderen» та Міжнародних пошукових іграх «Meditterania» та «Odyssee». У 2013 отримала диплом за успішне закінчення теоретичного та практичного курсу у студії «Журналістика» в «Школі Успіху» фонду Братів Кличків. У 2012, 2013 та 2014 була активним учасником курсів профільного табору «Еврика» на базі Черкаського обласного Центру еколого-натуралістичної творчості та Малої академії наук учнівської молоді „Ораторське мистецтво”, „Навчальний проект ”Віртуальна школа”, „Психологічний тренінг”, „Основи наукової діяльності”. Є переможцем обласного фестивалю-конкурсу «Шевченко у моєму серці» (ЧОО ВУТ «Просвіта»), регіонального конкурсу виконавської майстерності обдарованих учнів мистецьких навчальних закладів «Маленький віртуоз» та неодноразовим лауреатом обласного огляду-конкурсу «Грайлива веселка». У 2015 у номінації «Власна поезія» стала переможцем конкурсу читців патріотичної поезії “Сила слова”.

До складу конкурсної комісії конкурсу входили керівники управлінь та департаментів обласної державної адміністрації, депутати обласної ради. В ході обговорення та голосування було прийнято рішення видати премію для молоді за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики області сімом претендентам, серед яких була і Мирослава Доманіцька, кандидатура якої була підтримана одноголосно.

Вітаємо нашу юну землячку з черговою перемогою та бажаємо їй нових злетів та перемог.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x