На ставку поблизу Жашкова загинула людина

На ставку поблизу Жашкова загинула людина

4 липня близько 14:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на місцевому ставку поблизу міста Жашків, під час купання почали тонути двоє молодиків. Місцеві жителі, які почули крики про допомогу, негайно кинулися до води рятувати хлопців. Ще до прибуття рятувальників їм вдалося витягти з води на берег 20-річного юнака, його молодшого товариша врятувати не вдалося. Врятованого було терміново доставлено до районної лікарні. Наразі його стан задовільний. Про це Нова Доба дізналася від управління ДСНС України Черкаської області.

Тіло 15-річного хлопчика знайшли та підняли на берег водолази Смілянської пошуково-рятувальної групи комунальної водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради о 20 годині вечора.

З початку року на водних об’єктах області зареєстровано 26 пригод, внаслідок яких 20 осіб з яких 3 дитини загинуло, 37 осіб серед яких 4 діти були врятовані.

Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до вас з проханням бути обережними та дотримуватись правил безпечної поведінки на водних об\’єктах! Не допустіть трагедії в ваших родинах! Пам\’ятайте: купатися на стихійних пляжах суворо заборонено! Шановні батьки! Навчайте своїх дітей правилам безпеки і не залишайте малих без догляду! Давайте разом зробимо так, щоб літній відпочинок залишив тільки приємні спогади та враження!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x