У Чигирині змагалися за Кубок з пляжного волейболу

У Чигирині змагалися за Кубок з пляжного волейболу

Днями на центральному пляжі м. Чигирина за сприяння сектору в справах сім\’ї, молоді та спорту райдержадміністрації вперше відбувся юнацький Кубок з пляжного волейболу, присвячений 24-й річниці незалежності України. За перемогу змагались юні спортсмени різного віку до 18 років включно у складі 6 команд: Смагленко Андрій та Захарченко Вікторія; Баханович Олег та Романенко Валерія; Коцуренко Ігор та Левченко Володимир; Кошовий Владислав та Бегеза Едуард; Самброс Богдан та Лютенко Станіслав; Бабенко Валентин та Захарченко Владислав. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Незважаючи на спеку, учасники продемонстрували свою технічність, витривалість, спритність, волю до перемоги. Всі матчі були захоплюючі і видовищні. До півфіналу вийшли 4 команди, де дует Бабенко/Захарченко здолав команду Смагленко/Захарченко, а команда Баханович/Романенко перемогла команду Кошовий/Бегеза.

У поєдинку за бронзові нагороди двоюрідні брат і сестра, а саме команда Смагленко/Захарченко продемонструвала стабільну, красиву гру і по праву здобула перемогу над старшими юнаками команди Бегеза/Самброс.

Фінальний матч між командою Бабенко/Захарченко, в складі якої грали найстарший і наймолодший учасники турніру, та енергійною і невтомною командою Баханович/Романенко викликав небувалі емоції вболівальників. Фіналісти демонстрували чудовий пляжний волейбол, довго боролись у кожному розіграші, «витягували» безнадійні м’ячі. Перший сет закінчився з рахунком 21:13 на користь Бабенко/Захарченко. Другий сет проходив рівно, очко в очко, але знову Валентин з Владиславом здолали Олега і Валерію з рахунком 21:19, і пара Бабенко/Захарченко, яку жартома називали «велика різниця» через значну відмінність у зрості і віці, стали чемпіонами турніру.

Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x