Черкащанин за ніч здійснив дві крадіжки

Черкащанин за ніч здійснив дві крадіжки

Вночі раніше судимий черкащанин вкрав 2 огорожі для квітів та 3 стовпчики зі спортивного майданчика. Речі хотів здати на металобрухт, але його затримали правоохоронці. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
Вранці до чергової частини Придніпровського районного відділу міліції надійшло два повідомлення про викрадення металевих виробів. В одному із районів міста на спортивному майданчику зникли три металевих стовпчики, в з квітника – дві металеві огорожі. На місця подій виїжджала слідчо-оперативна група райвідділу.

Правоохоронці, що прибули за викликами, оглянули місця подій. Під час опитування можливих свідків працівники міліції дізналися, що годину тому вулицею йшов чоловік з речами, схожими на викрадені. За описом було встановлено, що до даних кримінальних правопорушень причетний раніше судимий 26-річний черкащанин. Через дві години він був затриманий працівниками карного розшуку неподалік від одного із пунктів прийому металобрухту міста з викраденим. Свої дії чоловік пояснив безгрошів’ям.
За цим фактом слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому обрана міра запобіжного заходу – домашній арешт. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x