Черкаські судномоделісти привезли комплект нагород із всеукраїнської першості

Черкаські судномоделісти привезли комплект нагород із всеукраїнської першості

Нещодавно в Києві пройшли Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді із судно модельного спорту («NS» – моделі до 600 мм).
У рамках змагань радіокеровані та самохідні моделі-копії суден змагалися на точність проходження дистанції, а судді також оцінювали відповідність моделей їхнім прототипам за кресленнями, повноту відтворення деталей, такелажу, розфарбування, якість виконання моделей за критеріями Міжнародної Федерації судномодельного спорту. Про це «Нова Доба» дізналася в в департаменті освіти і науки ЧОДА.

Місцем проведення змагань було обрано акваторію нижнього парку «Нивки», де в 1977 році вперше в Україні був проведений Чемпіонат Європи з судномоделювання.
За першість змагалися команди Одеської, Рівненської, Черкаської, Кіровоградської, Сумської, Дніпропетровської, Миколаївської областей та міста Києва. 24 учасниками було представлено 51 модель суден. Спортсмени змагались у 6 класах моделей серед бойових кораблів, підводних човнів та риболовних шхун.

Триденні змагання визначили кращих і черкаські спортсмени, як завжди, серед них. Кікоть Владислав зайняв І місце у класі F2-A та ІІ місце у класі F4B/C(юніор), а Доменко Степан ІІ місце у класі EH-600(юніор). У загальнокомандному заліку Черкаська область посіла четверте місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x