Депутати Жашківської районної ради розглянули бюджет

Депутати Жашківської районної ради розглянули бюджет

21 липня в сесійній залі районної ради відбулось третє пленарне засідання 37 сесії районної ради. В роботі пленарного засідання взяв участь голова РДА Сергій Бойко, представники громад сіл Зелений Ріг та Сабадаш Жашківського району, депутати районної ради, представники підприємств, установ, організацій, ЗМІ. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської обласної ради.

Традиційно обговорювались питання бюджету.

На початку пленарного засідання заступник голови районної ради Катерина Ковтун запропонувала внести до порядку денного питання про трудові відносини з директором КП «Жашківська ТРК «Жасмін», оскільки керівник підприємства написав заяву на звільнення із займаної посади за згодою сторін. Народні обранці проголосували за звільнення Жанни Гондарук, та призначення тимчасово виконуючої обов’язки директора працівника компанії, журналіста, ведучої програм Людмили Лотецької.

Крім того, депутат районної ради Михайло Шевченко, вніс депутатський запит про стан дороги за напрямком Бузівка-Шуляки.

Особливе обговорення серед депутатів викликали питання про ліквідацію Зеленорізьської та Сабадашської загальноосвітніх шкіл, але ці питання не набрали відповідної кількості голосів депутатів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x