У господарствах Драбівщини утримуються майже 2 тис ВРХ

У господарствах Драбівщини утримуються майже 2 тис ВРХ

Провідну роль в житті та розвитку нашого району відіграє агропромисловий комплекс, до складу якого входять сільгосппідприємства, фермерські господарства та одноосібники, які в своїх господарствах крім рослинницької виробляють і тваринницьку продукцію.
З початку 2015 року в Драбівському районі збереглася позитивна динаміка розвитку галузі тваринництва. В першу чергу це стабілізація та нарощування поголів’я і як наслідок збільшення виробництва тваринницької продукції. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській РДА.

На сьогоднішній день в районі тваринництвом займаються 22 господарства.
Станом на 1 серпня 2015 року в сільськогосподарських підприємствах Драбівського району утримуються 1932 голови великої рогатої худоби (+ 128 голів до початку року), в тому числі корів – 753 (на 11 голів більше, ніж на початок року), свиней – 12261 (на 2883 голів більше, ніж у 2014 році).

Під постійним контролем знаходиться питання виробництва та заготівлі кормів для потреб тваринництва. В господарствах району вже заготовлено: сіна – 880 тонн, сінажу – 1877 тонн, силосу – 1165 тонн. Також продовжується робота по індетифікації всіх видів тварин і проходить підготовка до зимівлі тварин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x