На Маньківщині виконано 78% плану мобілізації

На Маньківщині виконано 78% плану мобілізації

13 серпня голова районної державної адміністрації Ігор Віштак за участю представників Жашківсько-Маньківського об’єднаного військового комісаріату, керівників відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, сільських та селищних голів провів нараду з питань мобілізації.

Згідно з порядком денним розглядався стан справ із проведенням шостої хвилі мобілізації у Маньківському районі. Виконуючий обов’язки військового комісара Маньківського районного комісаріату Володимир Доценко повідомив, що виконано 78% плану мобілізації. Проте залишається ряд проблемних питань, а саме: неякісне оповіщення призовників, відсутність співпраці між окремими сільськими радами та військкоматом. «Нова Доба» про це дізналася в Маньківській РДА.

Коментуючи вищезгадані проблеми сільські та селищні голови інформували про наявну кричущу невідповідність та застарілість списків військовозобов’язаних району. Також обговорювалося часто негативне ставлення населення до отримання оповіщень про необхідність медичного обстеження та в подальшому бойових повісток.
Під час наради її учасники звернули увагу на зміни, які відбулися у питанні бронювання військозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на період військового стану.

Як зазначив голова райдержадміністрації Ігор Віштак, кожен повинен сумлінно виконувати свої посадові обов’язки, бо головне завдання, яке ставить перед нами сьогодення – це збереження миру і цілісності нашої держави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x