За крадіжку електроінструменту житель Черкаського району може сісти на 6 років

За крадіжку електроінструменту житель Черкаського району може сісти на 6 років

Цього разу підозрюваний вкрав електроінструмент. Зловмисника затримали протягом чотирьох діб після надходження заяви про крадіжку. Наразі проводиться перевірка щодо причетності молодика до вчинення аналогічних злочинів.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського районного відділу міліції звернувся 25-річний житель одного із сіл району та повідомив, що з його гаражного приміщення викрадено електроінструмент. Під час перевірки ринків правоохоронці отримали інформацію, що нещодавно по базару ходив невідомий та пропонував купити у нього по дешевій ціні речі, схожі на викрадені. Опис підозрюваного співпадав з описом раніше судимого 20-річного жителя одного із сіл Черкаського району. Підозрюваного знайшли за місцем проживання. Чоловік зізнався у вчиненому. В розмові зі слідчим він розповів, що не працює та заробляє на прожиття крадіжками. В день крадіжки проник на територію домоволодіння потерпілого та з незачиненого гаража викрав дві електродрилі. Наступного дня все продав за 250 гривень.

За даним фактом Черкаським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x