У «Теремку» відремонтували харчоблок та вставляють нові вікна

У «Теремку» відремонтували харчоблок та вставляють нові вікна

На ремонт дошкільного навчального закладу №45 («Теремок»), що на вулиці В’ячеслава Чорновола, цього року з міського бюджету спрямували 280 тисяч гривень. Досі його приміщення приводили до ладу лише власними силами. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Завдяки цьому фінансуванню в дитячому садочку, який функціонує з 1966 року, зараз триває заміна частини старих вікон на нові склопакети. Цю роботу розпочали два тижні тому. Дещо пізніше в закладі відремонтують бойлерну та харчоблок, а у подвір’ї встановлять додаткове освітлення. Владці будують амбітні плани щодо оновлення цього садочку. У нинішньому році його відвідуватиме, за попередніми даними, 237 дітлахів.

– Упродовж трьох найближчих років плануємо реалізувати в цьому закладі заходи програми енергоощадності, – розповів секретар міської ради Олександр Радуцький, який особисто навідався до садочка, аби перевірити хід робіт. – Зокрема, на склопакети хочемо замінити абсолютно всі вікна, встановити терморегулятор та капітально відремонтувати дах. Ми маємо докласти всіх зусиль для того, щоб дітки могли перебувати тут у комфортних і безпечних умовах.

За його словами, під час розгляду змін до бюджету ініціюватиме виділення додаткових 120 тисяч гривень для ремонту харчоблоку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x