У шполянки грабіжник украв золоті прикраси

У шполянки грабіжник украв золоті прикраси

Удень на одній із вулиць міста Шпола чоловік напав на місцеву жительку та заволодів її золотими прикрасами на загальну суму близько 9 000 гривень. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Із заявою про пограбування до Шполянського районного відділу міліції звернулась 51-річна місцева жителька. Вона розповіла, що неподалік від її будинку на неї напав невідомий. Однією рукою він схопив жінку за шию, а іншою зірвав два золотих ланцюжка та кулон. Загальна сума збитків становить близько 9000 гривень.

Перевіряючи прилеглу до місця події територію, правоохоронці побачили чоловіка, ззовні схожого на нападника. Під час перевірки документів, в паспорті 27-річного підозрюваного працівники міліції виявили крадені прикраси. Під тиском виявлених доказів він зізнався у вчиненому. Пояснив, що зважився на пограбування через нестачу коштів на наркотики, які вживає.

Як повідомив начальник Шполянського районного відділу міліції Вадим Кутовий, награбовані речі вилучені. За даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x