Звенигородчанин зняв запчастини з трактора сусіда

Звенигородчанин зняв запчастини з трактора сусіда

Вночі з подвір’я своїх сусідів чоловік викрав запчастини до трактора. Підозрюваного затримано, він дає покази. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До чергової частини Звенигородського райвідділу міліції звернувся 49-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що невідома особа з його трактора викрала насос. На місце події була направлена слідчо-оперативна група.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що вночі чув звуки на своєму подвір’ї, але там нікого не виявив. На наступний день побачив, що на тракторі відсутня частина деталей.

Опитуючи сільських мешканців, до міліціонерів надійшла інформація, що на подвір’ї 26-річного чоловіка люди бачили насос, схожий за описом на викрадений. Дана інформація найшла своє підтвердження. Підозрюваний пояснив, що вчинив крадіжку задля власних потреб.

На даний час cлідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x