Христинівські депутати внесли зміни до бюджету

Христинівські депутати внесли зміни до бюджету

14 серпня 2015 року проведено пленарне засідання 38 сесії Христинівської районної ради шостого скликання, яку відкрив і вів її голова Олександр Коваль.

У розгляді питань взяли участь перший заступник голови Христинівської райдержадміністрації, начальник фінансового управління РДА Микола Невшупа, начальник відділу освіти Надія Адаменко, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та розвитку інфраструктури РДА, заступник головного лікаря центральної районної лікарні Володимир Губський, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Ольга Калініна, фізичні особи-підприємці, редактор районної газети «Трибуна хлібороба» і голова Громадської ради при райдержадміністрації. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

На сесії було розглянуто ряд питань, які відповідно до регламенту районної ради, попередньо детально вивчались на засіданнях профільних постійних комісій та президії районної ради.

У ході сесії депутати внесли зміни до рішення районної ради від 23.01.2015 р. №34-4/VI «Про районний бюджет на 2015 рік», до Програми підвищення енергоефективності Христинівського району на 2011-2015 роки та прийняли програму «Надання медичної допомоги хворим з трансплантованими органами на 2015-2017 роки».

Депутати прийняли рішення про створення комунального дошкільного навчального закладу «Веселка» в с. Веселівка і дошкільного навчального закладу «Котигорошко» в с. Пеніжкове Христинівського району Черкаської області; про надання в тимчасове користування на умовах оренди частини нежитлових приміщень районної комунальної власності ТОВ «Ліки-сервіс», ФОП Капітан О.С. і ФОП Аракелян С.С.

Також було затверджено технічну документацію з розрахунку нормативної грошової оцінки земельних ділянок в адмінмежах Ботвинівської, Сичівської і Ліщинівської сільських рад.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x