Жашківчанин обікрав пенсіонерку

Жашківчанин обікрав пенсіонерку

Чоловік викрав з території домоволодіння пенсіонерки слюсарні лещата. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Жашківського райвідділу міліції зателефонувала 80-річна місцева жителька та повідомила, що з її подвір’я викрадено металеві інструменти. На місце події була направлена слідчо-оперативна група.
Проведеними заходами працівники міліції дізналися, що до злочину може бути причетний 59-річний раніше судимий місцевий житель, який допомагав старенькій по господарству.

Чоловіка застали за місцем проживання. Він зізнався у вчинені крадіжки. Розповів, що допомагаючи по господарству, побачив на подвір’ї жінки слюсарні лещата. Вкрав їх, коли господині не було вдома. Лещата загрузив на велосипед та здав на металобрухт.
За цим фактом слідчим відділенням Жашківського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x