На Смілянщині чоловік обікрав свою знайому

На Смілянщині чоловік обікрав свою знайому

Злочинець завдав збитків смілянці на суму більше ніж 4000 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До Смілянського міського відділу міліції звернулася 44-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку її сумочки.
Виїздом на місце події правоохоронці дізналися, що жінка, перебуваючи в гостях, бачила, як сумку брав знайомий. Спочатку вона не придала цьому уваги, однак, коли збиралася йти додому, виявила її зникнення.

Правоохоронці застали підозрюваного біля його домоволодіння. 44-річний чоловік спершу відмовлявся спілкуватися з міліціонерами, проте під тиском доказової бази зізнався у вчиненому. Розповів, що викрадену сумочку віддав своєму другу, аби відвернути від себе увагу. 4200 гривень, які знаходилися в ній, чоловіки розподілили між собою, а документи передали іншою особою до сільської ради, щоб їх повернули власниці.

За цим фактом Смілянським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження з статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x