За півроку черкащани найчастіше зверталися за роз’ясненням земельного законодавства

За півроку черкащани найчастіше зверталися за роз’ясненням земельного законодавства

Усього протягом І півріччя 2015 року спеціалістами Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області розглянуто 300 звернень громадян, у тому числі 54 колективних. Про це йшлося на колегії Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області.

Про це «Нова Доба» дізналася в Головному управлінні Держгеокадастру у Черкаській області.

Найбільше запитань, що становлять 56,7% усіх звернень, стосувалися роз’яснення земельного законодавства. Чимало людей (30,7%) цікавило, як надати, повернути чи вилучити земельну ділянку. Запитували черкащани й про роздержавлення та паювання, виділення земельних ділянок у натурі на місцевості у розмірі земельної частки (паю), а також просили допомогти вирішити земельні спори. 3,3% звернень – скарги на дії службових осіб органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади (місцевих органів Держгеокадастру). Територіальними підрозділами Головного управління протягом січня-червня 2015 року розглянуто 1697 звернень громадян.

«До нас звертаються громадяни з проблемами, і їх потрібно почути, – наголосив в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області Азер Мірзоєв. – Усе ми вирішити не можемо, але треба змінити ставлення до людей, намагатися їм допомогти».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x