Рік Коня буде вдалим для тих, хто одружиться в травні

Рік Коня буде вдалим для тих, хто одружиться в травні

Коли краще грати весілля в 2014 році? Чи варто бояться заміжжя в 2014 році? Як правильно вибрати дату для весілля в 2014 році? Для всіх, хто планує зробити крок до сімейного житття у наступному році, «Нова Доба» пропонує прислухатися до порад астролога Людмили Муравйової.

Рік Синього або Дерев\’яного коня вцілому сприятливий для весіль і романів. Кінь – дуже велелюбна, пристрастна, романтична, активна в встановленні відносин творина. Але домінуюча цього року стихія – дерево, здатна втихомирити пристрасть і прагнення до незалежності коня. Дерев\’яний кінь більше тягнеться до спокою, рівноваги, емоційного комфорту. Отримати все це він може лише з вдало вибраним партнером, у сімейному колі. Шлюби, укладені в рік Коня, зазвичай романтичні, веселі і непередбачувані, сповнені пригод. Кінь не любить нудьги, тому слід докласти зусиль для того, щоб партнерам у парі було комфортно і весело удвох. Зауважте, коні люблять свою незалежність і, щойно відчують, що партнер занадто вимогливий чи обмежує їхню свободу, вони будуть бунтувати і поскакають в пошуках нових пасовищ.

Коні обожнюють дітей, тому 2014 рік протегувати всім, хто хоче зачати дитину. Це відмінний час для поповнення в сім\’ї.
Найбільш сприятливим рік коня буде для початку сімейних стосунків щастя людям, народженим у роки Тигра, Змії , Вівці, Собаки і Кабана . Менш підходящим для укладення шлюбу 2014 буде для Пацюка, Бика, Дракона, Мавпи, Півня.
Стихія Дерева в 2014 році чудово поєднується з водною та земною стихіями, а це означає, що 2014 гармонійний для організації весіль Тельців, Дів, Козерогів, а також Раків , Риб і Скорпіонів. Нейтрально у питанні шлюбу кінь ставиться до Водоліїв, Близнюків і Терезів. А от вогненим Овнам , Львам і Стрільцям від шлюбної церемонії у 2014 краще відмовитися. В цій ситуації вогонь здатний спалити дерево.

Січень 2014
Січень – місяць несприятливий для вступу до шлюбу. Планета, що відповідає за любов і сімейне життя – Венера ретроградна з 21 грудня 2013 по 31 січня 2014 року. Люди, що вступають до шлюбу в цей період, можуть досить скоро розлюбити один одного. Сам факт цього шлюбу буде говорити, що вони ще не розібралися, чого саме хочуть від взаємин. Шлюби, укладені в період ретроградної Венери в 9 з 10 випадків приносять розчарування і виявляються недовгими. Голлівудські знаменитості Дженніфер Лопес і Марк Ентоні, Джессіка Сімпсон і Нік Лише поєдналися шлюбом у період ретроградної Венери і через кілька років розлучилися.

Лютий 2014
Лютий так само несприятливий для шлюбу. На початку місяця стосунками ще керуватиме ретроградна Венера, а з 7 по 28 лютого – в такій самій несприятливій позиції опиняється і Меркурій. Ретроградність Меркурія сама по собі не є перешкодою для шлюбу, але може зіпсувати будь-яке весілля різноманітними казусами. Існує і ризик того, що спілкування з другою половинкою набридне, стане обтяжувати. Якщо весілля все ж має відбутися саме у лютому, астролог радить розписатися 17-19 лютого. Проте слід зауважити, що в ці дні Венера в Козерозі й, швидше за все, зробить ваші стосунки відносно прохолодними та стриманими. Лютий більше підходить для шлюбу за розрахунком або шлюбу кар\’єристів та ділових людей.

Березень 2014
Дуже вдалий місяць! 14-20 березня, 23-31 березня 2014 року – цілком сприятливі дні для того аби укласти шлюб. Березень 2014 підходить для весілля передусім тих пар, які цінують у шлюбі, насамперед дружні стосунки.
Залишитися друзями протягом усього життя допоможуть покровителька березня Венера у Водолії. Якщо ви забобонні, остерігайтеся 15 березня 2014 (субота ) – це день вваається фатальним, саме цього дня був убитий Юлій Цезар. З точки зору астрології – це небезпечний час.

Квітень 2014
У квітні відбудеться 2 затемнення: 15 квітня 2014 (місячне) і 29 квітня 2014 (сонячне). У період затемнення укладати шлюб не рекоменують. За астрологічними канонами затемнення однозначно символізує розірвання шлюбу. Найкраще уникати затемнень, призначаючи дати весілля, якщо можливо, відрахувавши 10 днів до затемнення і 3 дні після затемнення. Їх астрологи називають критичними. 1-2 квітня 2014 року – непогані для весілля , а 18-22 квітня 2014 відкриються так звані «Ворота Попелюшки», це дня, коли Венера, Юпітер і Хірон утворюють між собою гармонійну комбінацію. Шлюби укладені в цей період будуть надзвичайно щасливими.

Травень 2014
Всупереч народним прикметам, квітучий теплий травень – дуже хороший період для весілля! 25-31 травня 2014 року – найбільш вдалі дні для укладення шлюбу. Особливо гарні останні два дні місяця. В цей період Венера перебуватиме в сімейному Тельці, а Місяць у домашньому Раку. Така комбінація планет обіцяє міцний союз і здорових діток. Місяць, що росте буде стимулювати будь-які процеси і не дасть згаснути коханню і тяжінню один до одного в перші роки спільного життя. До речі за статистикою , шлюби, укладені в травні, розпадаються найрідше.

Червень 2014
Вдалими для оформлення стосунків у 2014 році будуть 1-6 червня. З 7 червня до 1 липня 2014 Меркурій знову ретроград, тому місяць для весіль невдалий. Розписатися в РАЦСі можуть без проблем лише ті пари, у яких аналогічне положення Меркурія є в особистому гороскопі. Зверніть увагу: 13 червня 2014 припадає на п\’ятницю в поєднанні з повним місяцем – це час для відьминих весіль, зважаючи на це, астролог не рекомендує планувати свою шлюбну церемонію на цей день.

Липень 2014
У період з 4 по 22 липня 2014 Венера і Марс утворюють між собою гармонійну комбінацію, обдаровуючи, укладені в цей період шлюби, взаємною любов\’ю і сімейним щастям. З 19 липня Венера входить в плідний і домовитий знак Рака – це чудовий період для початку створення свого гнізда. Рак прагне до надійності, створенню затишного будинку – фортеці від всіх неприємностей. Венера в Раці крім іншого сприяє плодовитості. Так що не пропустіть п\’ятницю 19 -го і суботу 20 -го липня!

Продовження весільного гороскопу «Нова Доба» опублікує трохи згодом. Але пам’ятайте, весільний гороскоп на 2014 рік – це не гарантія сімейного щастя, це лише узагальнені поради астролога стосовно стприятливих для одруження днів, у році Дерев’яного коня. Обравши дату, сприятливу для весілля в 2014 році, пам\’ятайте, що це саме ви повинні зібрати по крихтах і створити своє затишне гніздечко, знайти порозуміння зі своєю половинкою, народити і виховати дітей. Для кожної людини існує своє розуміння щастя, і його будівельниками є ми самі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x