Зловмисники руйнували водонапірну башту на Золотоніщині

Зловмисники руйнували водонапірну башту на Золотоніщині

Пара молодих людей – хлопець і дівчина – розбирали на цеглу водонапірну башту на Золотоніщині. Крадене планували продати. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Золотоноша онлайн».

До Золотоніського міського відділу міліції по лінії «102» звернувся підприємець одного із сіл району із заявою про крадіжку цегли з території тракторної бригади.

На місце події негайно була направлена слідчо-оперативна група. Прибувши за викликом, наряд правоохоронців застав 23-річну дівчину та 24-річного молодика, які за допомогою ломів вибивали цеглу з водонапірної башти. Неподалік стояла вантажівка, в яку вони вантажили крадене. Правоохоронці затримали їх та доставили до міського відділу міліції для дачі показів. В кабінеті слідчого крадії пояснили, що хотіли продати цеглу і таким чином підзаробити.

За даним фактом Золотоніським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п\’яти років, повідомляє СЗГ УМВС України в Черкаській області

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x