Юрій Гончаров можливо очолить Федерацію футболу Черкащини

Юрій Гончаров можливо очолить Федерацію футболу Черкащини

Позачергова конференція Федерації футзалу Черкаської області відбулася учора. Про її результати «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Під час неї було розглянуто кілька важливих питань. Зокрема, від сьогодні колективним членом Федерації футзалу області стала Федерація аматорського міні-футболу, якою опікується Павло Скворцов. Входження цієї Федерації до лав обласного осередку футзалу голова Федерації Юрій Гончаров назвав одним з важливих елементів розвитку цього виду спорту на Черкащині. Відтепер під прапором однієї Федерації в повній мірі розвиватимуться всі існуючі гілки футзалу в регіоні.

Окрім того, під час конференції двох делегатів на звітно-виборчу конференцію ФФЧО, яка відбудеться 6-го жовтня. Делегатами стали Сергій Підлісний та Олександр Олененко.

Під час конференції її учасники висунули й претендента на крісло голови Федерації футболу Черкаської області. Ним став Юрій Гончаров. Відзначимо, що нещодавно цю кандидатуру висунула і Федерація футболу Катеринопільського району.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x