«Черкаський Дніпро-2» почав боротьбу за Кубок аматорів України з поразки

«Черкаський Дніпро-2» почав боротьбу за Кубок аматорів України з поразки

«Зоря-Черкаський Дніпро-2» стартував у розіграші Кубка України серед аматорів. В першому матчі 1/16 фіналу наш клуб завітав у гості до команди «Інгулець-2» Петрове з Кіровоградщини. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту команди «Черкаський Дніпро».

«Інгулець-2» (Володимирівка): Левченко, Зубков, Марковець, Денисов, Сабляш, Сінчіков, Фхакадзе, Сорокін А., Карпінець (Барбанов, 46), Акопян (Залізняк, 75), Мостипан (Кобуладзе, 65).
«Зоря-Черкаський Дніпро-2»: В.Марченко, Д.Шурубура, Д.Швиденко, І.Нікитенко, М.Осика, О.Колос, А.Білоус, О.Передерій, С.Чернієнко (В.Чорний, 46; І.Педченко, 69), І.Афанасьєв (Я.Петриченко, 62), А.Матвієнко.
Голи: Д.Акопян, 21; М.Денисов, 68 — О.Колос, 64.

Перший тайм проходив за невеликої переваги господарів, яку вони змогли втілити в забитий м’яч в середині першої половини зустрічі реалізувавши стандартне положення: Давид Акопян, скориставшись помилкою захисників відкрив рахунок у протистоянні. Резерв «Дніпра» відігрався на 64-й хвилині: Ілля Нікітенко розрізним пасом вивів Олександра Колоса на побачення з голкіпером і Олександр вправно переграв воротаря господарів. Проте, радість дніпрян була недовгою, оскільки Михайло Денисов через декілька хвилин знову вивів «Інгулець-2» вперед.

Слід відзначити гру воротаря «Зорі-Черкаського Дніпра-2» Владислава Марченка, який декілька разів рятував гостей від великих неприємностей, а також Олександра Колоса, який добре проявив себе як в атаці, так і в обороні.

Матч-відповідь відбудеться в селі Білозір’я 26-го серпня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x