Черкаські спортсмени похвалилися своїми досягненнями у 2013 році

Черкаські спортсмени похвалилися своїми досягненнями у 2013 році

Золоті медалі, всеукраїнське та світове визнання. 2013-ий став роком досягнень і спортивних звершень для Черкас. Низка місцевих спортивних діячів отримали звання міжнародних майстрів спорту. Є й ті, хто підкорив великий ринг, забив чимало голів і встановив рекорди на європейських і світових першостях.

Нагородами чемпіонату України, Європи та навіть світу поповнили свою колекцію вихованці спортивного клубу «Грізлі». Цьогоріч п’ятеро черкащан у складі збірної України відстоювали честь держави на чемпіонаті Європи з бойового самбо. Загалом черкащани вибороли чотири нагороди.
В’ячеслав Василенко, віце-президент Федерації бойового самбо в Черкаській області: «2013 рік приніс багато нових звершень для нашого клубу. У нас багато чемпіонів і призерів Європи. Ми сподіваємося, що у 2014-му буде чемпіонів не менше».

Відкриттям року став і черкаський боксер Мішико Беселія. Він став першим представником Черкащини на професійному ринзі за останні 15 років. Упродовж року здобув шість переконливих перемог.

Мішико Беселія, боксер: «Успішно провів усі заплановані на 2013 рік поєдинки, перейшов у професіонали. Найголовніше для мене – співробітництво з «К2 промоушен». Це дуже приємні моменти».

А от фітнесистці Оксані Оробець цьогоріч вдалося підкорити наймасштабніший спортивний турнір світу «Арнольд Класік». Там вона здобула абсолютну перемогу. А фітнесистка Анна Круковська цьогоріч стала чемпіонкою України,Європи та світу.

Анна Круковська, фітнесистка: «У 2013 році я здобула чотири перемоги абсолютні. Таке буває лише раз у житті. У цьому році познайомилася з багатьма цікавими людьми та потрапила до команди «Самсон Тім». Усе складається якнайкраще».

Прославила Черкаси й місцева група підтримки «Golden Ladies». Дівчата відкрили першу в місті та країні школу черлідингу.

Ірина Євченко, тренер групи підтримки: «Був дуже плідним. Цей рік вирізнився тим, що ми відкрили школу танців нарешті. У нас є своя зала. Ми можемо займатися там зранку і до вечора, як ми мріяли весь час. У цьому році була дуже насичена програма, нові дівчатка, багато нових моментів».
Є чим похвалитися і гравцям баскетбольної школи «Черкаських Мавп». Цьогоріч вони засвітилися на кадетському чемпіонаті Європи. У складі збірної черкасці відстоювали честь держави. Завдяки гарній грі, наші баскетболісти стали головними дійовими особами спортивних ЗМІ не лише України, а й Європи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x