Чемпіонат Черкас із футболу: «ЛНЗ-Лебедин» – «Енергія» – 1:3

Чемпіонат Черкас із футболу: «ЛНЗ-Лебедин» – «Енергія» – 1:3

Черговий тур чемпіонату міста з футболу розпочався одразу з центрального поєдинку, в якому «ЛНЗ-Лебедин» у Хуторах (через оновлення зеленого покриття на «Темпі») приймав «Енергію». Про це «Нова Доба» з сайту «Черкаський спорт».

Голи: Алєксандров (72) – Хомут (9), Зоря (55), Бреус (90)

Вперше переможці забили на 9-й хвилині. Після згустку корнерів, врешті, Хомут відкрив рахунок, скориставшись черговим стандартом – 0:1. Одразу ж могли відповісти «білі», але Калініч, завершуючи затяжну атаку своєї команди, пробив у стійку. До речі, якщо ми звикли бачити його на позиції центрфорварда в другій половині гри, то сьогодні Гречаний поставив його на вістря з перших хвилин, а позицію лівого оборонця «закрив» Гаркавим.

Вже на екваторі першого тайму «Лебедин» міг порадувати своїх уболівальників, зрівнявши рахунок із пенальті, але сильний удар по центру не допоміг Раковському переграти Крикуна.

У другому таймі Василь Гречаний підкріпив оборону Калінічем, а сам вийшов у центр поля, замінивши Агаріна (який нещодавно приэднався до \”ЛНЗ\”). Однак, попри «м\’язисту» ліву бровку провалилася права, за яку віповідав Кудря Олег. Так, на 55-й хвилині у вільну зону вірвався Зоря і холоднокровно покотив у дальній кут – 0:2.

Вже за дві хвилини побіг виправляти свою помилку Кудря – досвідчений футболіст після плутанини між Хомутом і Крикуном мало не скоротив відстань до хоча б одного очка для своєї команди. Але це зробив його партнер по захисту – Алєксандров, який використав свій зріст і забив після подачі кутового – 1:2.

На останній хвилині кількість у якість перейшла для Бреуса. Футболіст виконав четвертий для себе штрафний удар і нарешті забив – як рукою поклав кулю в дальню «шістку» – 1:3, «Лебедин» втрачає напрацьований гандикап.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x