Круглий стіл з деревообробниками відбувся у Черкасах

Круглий стіл з деревообробниками відбувся у Черкасах

Днями в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбувся круглий стіл з деревообробниками. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Тема засідання, що була запропонована для обговорення, – хід та проведення аукціону з продажу необробленої деревини заготівлі IV кварталу 2015 року, який відбудеться 26 серпня.

У засіданні взяли участь заступник начальника облуправління Микола Рижков, головні інженери лісгоспів, директор Товарної біржі агропромислового комплексу центральних областей України Руслан Булах, представники підприємств, зацікавлених в придбанні деревини.

Заступник начальника обласного управління Микола Рижков зауважив, що на аукціон держлісгоспами виставлено 84215 кубометрів деревини – це стовідсотковий ресурс заготівлі IV кварталу 2015 року (за виключенням деревини, що використовуватиметься на власну переробку лісгоспів, лісопродукції, що відпускатиметься за колективними договорами та для забезпечення соціальної сфери).

Директор Товарної біржі агропромислового комплексу центральних областей України Руслан Булах наголосив про те, що йде підготовка до проведення електронних торгів. Тож є ймовірність, що аукціон з продажу деревини заготівлі I кварталу 2016 року буде проходити в електронному режимі.
В ході обговорення кожен з присутніх мав змогу висловити свої пропозиції щодо вдосконалення механізму реалізації лісопродукції. Крім того, активно обговорювалися пропозиції щодо внесення змін до Регламенту про організацію та проведення аукціонів з продажу необробленої деревини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x