Піар і благодійність

У день встановлення велорекорду з найбільшого рухомого прапора за участі черкаських велосипедистів, не попіарився на цьому дійстві лише ледачий. І хоч кропітка робота громадських активістів спільноти «ВелоЧеркаси» триває ще з березня та деякі партії, громадські організації та політичні діячі, що долучилися до рекорду в останній день, на шпальтах газет і в інтернет-матеріалах якось несподівано стали його ініціаторами та організаторами. Розвиток велосипедної інфраструктури – річ для міста потрібна, а «колгосп, як-то кажуть, справа добровільна», тож громадським діячам не звикати до того, що плоди їхньої праці пожинає хтось інший. Але був особисто для мене один вражаючий факт під час встановлення цього рекорду. Більшість черкащан уже знає, що волонтери (серед яких була і я), збирали кошти на встановлення першої в Черкасах громадської велопарковки з охороною. Парковку планується встановити в Долині троянд.

Поряд розміститься велопрокат, а охоронцем велопарковки стане працівник прокату. На криту велопарковку потрібно 5 тисяч. Зібрали 3,5. Мене приємно дивували черкащани, які кидали в скриньку 50, 100 і навіть 200-гривневі купюри (частина цих людей, до речі, участь у велопробігу та встановленні рекорду не брала). І таких купюр у скриньці було досить багато. Але це пересічні черкащани. Що ж до очільників міста та чиновників, фото яких заполонили «Фейсбук», жоден з них не пожертвував міській велопарковці жодної копійки. Не знайшли часу, бо позували фотокамерам.

Уже очікую, у скількох майбутніх кандидатів у програмах та звітах, у якості досягнень з’явиться «активна участь у розвитку велосипедної інфраструктури та встановленні світового велорекорду».

Призначення платежу: благодійна допомога на ВЕЛОпарковку
р/р 2600701546047, МФО 325365, код 25874102 в Черкаському відділенні ПАТ \”КРЕДОБАНК\” на рахунок Черкаської обласної благодійної фундації \”Паритет\”

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x