Канівчанку затримали за крадіжку мобільного телефона

Канівчанку затримали за крадіжку мобільного телефона

На Канівщині жінка, влаштовуючись на роботу, вкрала у співробітниці готелю мобільний телефон. Сума збитків становить близько 700 гривень. За вчинені дії зловмисниця буде відповідати перед законом згідно статті 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Канівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від робітниці одного із готельних комплексів міста про крадіжку. 19-річна дівчина розповіла, що в неї зник телефон в той момент, коли вона на декілька хвилин відійшла від свого робочого місця. Правоохоронці, поспілкувавшись з потерпілою з\’ясували, що перед крадіжкою в готель приходила жінка аби влаштуватися на роботу. Після заповнення анкетних даних, вона зникла. Міліціонери проглянули відеозапис з камери спостереження, на якому був зафіксований напрямок її руху. Перевіривши місцеві ломбарди, оперативники знайшли крадену річ. Працівник ломбарду розповів, що телефон здала жінка, за описом схожа на підозрювану.

Міліціонери знайшли зловмисницю за місцем її проживання. При спілкуванні з правоохоронцями 30-річна канівчанка відмовлялася визнавати власну провину, однак під тиском доказової бази зізналася у вчиненому. Розповіла, що вкрала мобільний телефон, скориставшись відсутністю його власниці. Позбутися краденого вирішила в найближчому ломбарді.

За даним фактом Канівським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x