Смілянський Червоний Хрест зібрав першачків до школи

Смілянський Червоний Хрест зібрав першачків до школи

Смілянська районна організація Товариства Червоного Хреста спільно з заступником голови районної ради Миколою Половинка, за підтримки районної державної адміністрації, привітали дітей з наступаючим святом, вручивши подарунки, виразили побажання носити в своїх ранцях лише найкращі оцінки.

Про це «Нова Доба» дізналася в обласній організації Товариства Червоного Хреста.

Організація піклується про діток району, які ідуть до першого класу та потребують допомоги. Щорічно проводиться акція «З радістю до школи» для дітей сиріт, що знаходяться під опікою. Завдяки коштам, які надійшли від розповсюдження членських внесків та благодійних квитків було закуплено шкільну форму, канцелярські товари на суму 1770грн. В цьому році в районі до першого класу іде 1 категорійна дитина: Назар Топчій, опікун – Топчій Любов Миколаївна, бабуся.
Смілянський Червоний Хрест зібрав першачків до школи
Також голова районної організації Товариства Оксана Карбівнича висловила подяку за підтримку та розуміння районній владі, депутатам, головам первинних організацій, головам сільських рад, приватним підприємцям, які не словом, а ділом допомагають у вирішенні проблем і виявляють милосердя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x