У Тальному пройшов марш вишиванок

У Тальному пройшов марш вишиванок

На вихідних у Тальному відбувся уже традиційний «марш вишиванок». У ньому взяли участь жителі та гості міста. Марш розпочався урочистою ходою на площі Відродження біля пам’ятника Чотирьом Гетьманам і завершився біля Мисливського замку Шувалових, де була влаштована виставка витворів народного мистецтва. Про це «Нова Доба» дізналася в Тальнівській РДА.

Учасники маршу мали змогу взяти учать у флешмобах, оцінити умілість майстрів гончарного, ткацького, різьбярського мистецтва, помилуватися чи придбати глиняний посуд, вишитий одяг, картини і безліч різноманітних сувенірів. Також усі охочі могли скуштувати народного кулішу і випити цілющого чаю із трав. Виставка відбувалася під акомпанемент концерту, який давали місцеві та приїжджі музичні колективи: Тальнівський духовий оркестр, Гордашівський гурт «Підріччя», гурт «Вертеп» із Дніпропетровська, а також виконавці пісень із нашого та сусідніх районів.

Також у рамках проведення «маршу вишиванок» відбулася презентація військового обладнання та зразків зброї, яку організували представники Тальнівської районної спілки ветеранів та учасників АТО. На виставці були представлені муляжі автоматичної зброї, гранат, боєприпасів тощо. Усі охочі могли зробити фото на пам\’ять із демобілізованими учасниками антитерористичної операції.
Кошти, зібрані в ході проведення як «маршу вишиванок» так і під час виставки, організованої колишніми військовими, підуть на забезпечення потреб військовослужбовців, що нині обороняють Україну на Сході.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x