В Уманському університеті садівництва виявлено порушень на 2,7 млн гривень

В Уманському університеті садівництва виявлено порушень на 2,7 млн гривень

Фінінспектори Черкащини виявили фінансових порушень на суму 2,7 млн грн під час ревізії Уманського національного університету садівництва та його підрозділів.

Відповідно до Плану контрольно-ревізійної роботи на ІІ квартал 2015 року, Державною фінансовою інспекцією в Черкаській області було проведено планову ревізію фінансово-господарської діяльності Уманського національного університету садівництва та 6 його структурних підрозділів: Агротехнічного коледжу УНУС, Тальнівського будівельно-економічного коледжу, Тальянківського агротехнічного коледжу, Шевченківського коледжу, Городищенського коледжу та Чигиринського технікуму Уманського національного університету садівництва.

Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Держфінінспекції в Черкаській області.

Вказаними контрольними заходами встановлено порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на загальну суму 2,7 млн грн.
Зокрема, проведеними ревізіями виявлені факти покриття витрат на надання платних послуг за рахунок коштів державного бюджету на суму 1,8 млн грн.
Окрім цього встановлено зайві нарахування та виплати заробітної плати на суму 70,5 тис. грн, на які зайво нараховано та сплачено внески до державних цільових фондів на загальну суму 99 тис. грн.

Також, двома коледжами проведено оплату за спожиті комунальні послуги з постачання природного газу за завищеним тарифом, що призвело до зайвого використання бюджетних коштів на суму 407 тис. грн.

Після завершення ревізій, на адресу об’єктів контролю були направлені вимоги про відшкодування виявлених порушень.
За недотримання законодавства відносно 18 посадових осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення.
Про результати ревізій проінформовано УМВС України у Черкаській області, органи прокуратури та Управління Служби безпеки України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x