Підприємства Черкаського району відшкодували півмільйона гривень мобілізованим

Підприємства Черкаського району відшкодували півмільйона гривень мобілізованим

41 працівнику, призваному на військову службу за призовом під час мобілізації на особливий період, п’ятнадцять підприємств району перерахували 548,4 тис. грн середнього заробітку. Про це «Новій Добі» повідомляють в управлінні праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

Відповідно до затвердженого постановою КМУ №105 Порядку, виплату працівникам середнього заробітку здійснює підприємство, компенсацію підприємствам витрат на виплату середнього заробітку працівникам проводить Міністерство соціальної політики шляхом перерахування коштів на зазначені цілі обласним департаментам соціального захисту, які, в свою чергу, перераховують їх до районних (міських) управлінь, а вони – підприємствам.

– Разом з тим, управління продовжує виплачувати одноразову грошову допомогу військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби. Так, на початок вересня матеріальну допомогу отримали вже 21 особа на загальну суму 24,1 тисячі гривень, – зазначає перший заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Людмила Лядецька.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x