Черкаські фіскали допомогли зібрати до школи дітей бійців АТО та переселенців

Черкаські фіскали допомогли зібрати до школи дітей бійців АТО та переселенців

З 10 по 15 серпня в державних податкових інспекція Черкащини пройшла акція «До школи готові!». В межах заходу фахівці інспекцій допомогли зібратися до школи і привітали зі святом Спасу дітей переселенців та дітей бійців АТО. Не забули фіскали і про юних волонтерів, що приймали участь в заходах ДПІ, а також завітали з подарунками до підшефних спеціальних навчальних закладів. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Так, в Уманській ОДПІ оголосили про добровільний збір посильної допомоги для дітей переселенців, родинам бійців АТО та інших дітей, які наразі потребують допомоги. Силами фіскалів Уманщини та Жашківщини, а також небайдужих жителів міст малеча отримала зошити, блокноти та іншу канцелярією. Також їм допомогли придбати портфелі та осіннє вбрання. Загалом допомогу отримали понад десять сімей уманщини. Допомогу дітям бійців АТО надали і в Христинівської ОДПІ.

Черкаські фіскали допомогли зібрати до школи дітей бійців АТО та переселенців
Черкаські фіскали допомогли зібрати до школи дітей бійців АТО та переселенців

Працівники ДПІ у м.Черкасах привітали тих, хто поруч. Адже в міській інспекції працюють фахівець, що переселилась зі сходу та донька загиблого в АТО бійця. Обидві жінки мають дітей шкільного віку. Колективом інспекції їм були зібрані кошти для придбання необхідного до навчального року приладдя та шкільного одягу.
Крім того, найближчим часом профспілкова організація інспекції надасть жінкам матеріальну допомогу для підготовки дітей до школи. А до початку нового навчального року будуть передані подарунки вихованцям підшефної групи КЗ «Черкаський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради».

Учні Михайлівської школи-інтернату отримали подарунки від очільника Кам’янської ОДПІ Миколи Семиза. Він особисто зустрівся з учнями, поспілкувався з ними про новий навчальний рік та подякував за активну участь у всіх заходах інспекції.

Працівники головного управління підготували подарунки донькам загиблого прикордонника Сергія Єпіфанова. Яна і Лана та їх мама Лілія понад рік перебувають під опікою головного управління фіскальної служби області.
Враховуючи те, що серпень – час збирати дітей до школи і для багатьох родин це є випробуванням для сімейного бюджету, керівники ДПІ провели відповідні зустрічі з підприємцями. В рамках роз’яснювальних заходів по операції «Урожай» працівники інспекції закликали фермерів та бізнесменів виплачувати працівникам зарплати вчасно та відповідно прибуткам, отриманим від збору урожаю.

Щоб привернути до цього питання якомога більше уваги начальник Кам’янської ОДПІ Микола Семиз виступив на місцевому радіомовленні. Він нагадав підприємцям про необхідність дотримання ними законодавства про працю, виплати найманим працівникам реальних зарплат, що якісно вплине на фінансову спроможність сімей та підготовку дітей до школи.

З тією ж метою керівник Шполянського відділення Смілянської ОДПІ провів засідання «круглого столу» з представниками бізнесу району. Основною темою засідання було забезпечення відкритості та прозорості у діяльності державної фіскальної служби. Такі заходи пройшли і в інших районах області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x