У Нечаївці змагалися бігуни зі всього району

У Нечаївці змагалися бігуни зі всього району

48 спортсменів з Будища, Худяків, Вергунів, Руської Поляни, Лесьок, Мошен, Свидівка та Білозір′я зібралися 6 вересня у Нечаївці, аби з’ясовувати, хто ж у V районних сільських спортивних іграх стане найшвидшим бігуном у районі. Учасників кросу привітав начальник відділу у справах сім′ї, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Бовт. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Відтак, в особистому заліку на дистанції 1000 м серед дівчат найкращий результат у Аліни Хоменко (с. Вергуни), другою була Олена Іващенко (с. Свидівок), з різницею в одну секунду третьою стала Людмила Кучанська (с. Мошни). Серед юнаків на дистанції 3000 м рівних не було Владу Якименку (с. Свидівок), другим перетнув фінішну лінію Роман Онищенко (с. Руська Поляна), третій результат у Ярослава Лузана (с.Худяки).

Перемогу у командному заліку святкувала команда Руської Поляни, другою стала команда Худяків, третє місце зайняла команда Свидівка. Переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами та подарунками від відділення національного олімпійського комітету у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x